slide 1

AUSA

URBAN RANGE

Het AUSA gamma "URBAN RANGE"  bestaat uit hydrostatische veegmachines en werktuigdragers. Deze machines zijn  innovatief en flexibel inzetbaar. Speciale accessoires en toebehorende werktuigen zoals onkruidborstels, zout en pekelstrooiers, watertanks, hogedruk water installaties zijn eveneens beschikbaar. 

Read More

slide 2

MULTIHOG & WAVE

WAVE

"WAVE" staat voor WATER ALS VITAAL ELEMENT en is een milieuvriendelijke onkruidbestrijding met 100% (heet) water. WAVE is een veilige, effectieve en efficiënte methode, die het onkruid daadwerkelijk terugdringt.

slide 3

WIN een ballonvlucht!

Win een SABO ballonvlucht

Bij aankoop van een SABO kan u een gratis ballonvlucht in de grootste luchtballon van België winnen. Details en reglement vindt u op deze website:

http://www.saboballooning.be/

 

 

slide 4

NIEUW!!

MAJOR EQUIPMENT

De Major machines onderscheiden zich van de klassieke maaier door hun robuuste bouw en specifieke aandrijving van de messen. De messen worden via hoekse overbrengingen en trilling dempende koppelingen met elkaar verbonden.

Read More

slide 5

BOSCH

Het BOSCH gamma op batterijen

Van Dyck Marcel Belgium introduceert het nieuwe accutuingereedschap van Bosch. Deze toestellen bieden professionals het alternatief voor tuingereedschap op benzine. De accugereedschappen leveren dezelfde prestaties en bieden nog veel andere voordelen zoals een lawaaisvermindering tot 50%.

Read More

load more hold SHIFT key to load all load all

Beste klant, beste zakenrelatie

Weinig firma's hebben een zo uitgebreid en gevarieerd gamma als Van Dyck. Ook weinig anderen kunne zich beroepen op dezelfde ervaring en kennis. Dat onze firma vandaag een toonaangevende waarde in de sector is, is geen toeval. Ons uitgangspunt s immers even eenvoudig als doeltreffend: wij willen een wezenlijke bijdrage leveren aan uw business.

Daarom werken wij volgens 3 principes namelijk het principe van partnership, dat van de beste keuze en tenslotte dit van de minimale kosten.

Om die reden begint een relatie met onze klanten lang voor de aankoop en eindigt ze daar beslist niet.

Ons succes en het succes van u, beste klant, is immers één wederzijds verhaal. Daarom zijn wij van mening dat uw belangen gelijklopend zijn aan de onze.

Daarvoor willen wij ons inzetten, elke dag weer! Wij hopen dat deze website u weer een beetje dichter bij ons brengt.

En vergeet niet, uw succes is ons succes! duim

VAN DYCK MARCEL DEF Q ANDERE SLOGAN KLEIN

Extra informatie

Mail ons en ontvang extra informatie!

Klik hier (of stuur een lege e-mail naar
nieuwsbriefnl-subscribe@maruyama.be)
en ontvang onze nieuwsbrief!

 

Contact

Provinciebaan 79
2235 Houtvenne

Tel.: 016/69 91 56
Email: info@vandyck.be

Openingsuren

Weekdagen van 8u00 tot 12u00 en van 13u00 tot 18u00
Zaterdag van 9u00 tot 12u00 en van 13u00 tot 16u00
Zondag gesloten