slide 1

AUSA

URBAN RANGE

Het AUSA gamma "URBAN RANGE"  bestaat uit hydrostatische veegmachines en werktuigdragers. Deze machines zijn  innovatief en flexibel inzetbaar. Speciale accessoires en toebehorende werktuigen zoals onkruidborstels, zout en pekelstrooiers, watertanks, hogedruk water installaties zijn eveneens beschikbaar. 

Read More

slide 2

MULTIHOG & WAVE

WAVE

"WAVE" staat voor WATER ALS VITAAL ELEMENT en is een milieuvriendelijke onkruidbestrijding met 100% (heet) water. WAVE is een veilige, effectieve en efficiënte methode, die het onkruid daadwerkelijk terugdringt.

slide 3

WIN een ballonvlucht!

Win een SABO ballonvlucht

Bij aankoop van een SABO kan u een gratis ballonvlucht in de grootste luchtballon van België winnen. Details en reglement vindt u op deze website:

http://www.saboballooning.be/

 

 

slide 4

Brock Kehrtechnik chassisgemonteerde veegwagens

Brock Kehrtechnik Veegwagens op chassis

Sinds mei 2016 is Marcel Van Dyck Belgium nv de officiële invoerder van de diverse veegmachines op chassis van Duitse fabrikant Brock Kehrtechnik GmbH. De veegmachines worden ingezet voor stadsreiniging, voor wegenbouw en dienstverlening, op bedrijfsterreinen en voor het onderhoud van luchthavens.

Read More

slide 5

BOSCH

Het BOSCH gamma op batterijen

Van Dyck Marcel Belgium introduceert het nieuwe accutuingereedschap van Bosch. Deze toestellen bieden professionals het alternatief voor tuingereedschap op benzine. De accugereedschappen leveren dezelfde prestaties en bieden nog veel andere voordelen zoals een lawaaisvermindering tot 50%.

Read More

load more hold SHIFT key to load all load all

Beste klant, beste zakenrelatie,

 

Weinig firma's hebben een zo uitgebreid en gevarieerd gamma als Marcel Van Dyck Belgium. Ook weinig anderen kunnen zich beroepen op dezelfde ervaring en kennis. Dat onze firma vandaag een toonaangevende waarde is in de sector is dan ook geen toeval. Ons uitgangspunt is steeds even eenvoudig als doeltreffend: wij willen een wezenlijke bijdrage leveren aan uw business.

Om dit alles te verwezenlijken werken wij volgens 3 principes; namelijk het principe van partnership, dat van de beste keuze en tenslotte dit van de minimale kosten.

De relatie met onze klanten begint lang voor de aankoop en wordt steeds verder onderhouden. Wij zijn er rotsvast van overtuigd dat uw belangen gelijklopend zijn aan de onze.

 

Voor u en alles waar wij voor staan, zetten wij ons graag 100 % in, elke dag weer! Wij hopen dat deze website u weer een beetje dichter bij ons brengt.

En vergeet niet, uw succes is ons succes! duim

VAN DYCK MARCEL DEF Q ANDERE SLOGAN KLEIN

 

In september staat de grote beurs Demo Groen - Démo Vert weer voor de deur. Wij nodigen u graag uit om op 11, 12 en 13/09 op stand 47 ons volledige gamma te komen ontdekken!

Ook dit jaar zal op maandag 12 en dinsdag 13/09 het zogenaamde Demo Clean, het beursgedeelte voor stadsreiniging, weer plaatsvinden. Wees hier zeker bij en maak kennis met veegmachines van AUSA en BROCK Kehrtechnik en multifunctionele werktuigendrager Multihog Ltd!

Deze editie zal ook onze gloednieuwe onkruidborstel GREENBUSTER PRO II van het Deense merk Kwern voor het eerst voorgesteld worden. Kom ons dus zeker een bezoekje en neem deel aan de demonstraties van deze zeer effectieve onkruidbestrijder.

Voor een eerste kennismaking kan u hier de eerste video van deze machine bekijken.

 

Tot snel op Demo Groen!

 

Meer info: http://www.demogroen.be/

Signature DVDG2016 def

Extra informatie

Mail ons en ontvang extra informatie!

Klik hier (of stuur een lege e-mail naar
nieuwsbriefnl-subscribe@maruyama.be)
en ontvang onze nieuwsbrief!

 

Contact

Provinciebaan 71
2235 Houtvenne

Tel.: 016/69 91 56
Email: info@vandyck.be

BTW: BE0435.330.654

Openingsuren

Weekdagen van 8u00 tot 12u00 en van 13u00 tot 18u00
Zaterdag van 9u00 tot 12u00 en van 13u00 tot 16u00
Zondag gesloten